Seminar om Innovasjon og Nyskapning

Se videoopptakene på https://www.youtube.com/@TRVS-norway

Det vellykkede seminaret om innovasjon og nyskapning samlet en bred gruppe deltakere med ulike erfaringer, alle med et felles mål om å utforske og fremme nytenkning og kreativitet i sine respektive felt. Seminaret ble anerkjent for sin dynamiske og inspirerende atmosfære, hvor deltakerne ble oppfordret til å tenke utenfor boksen og dele sine unike perspektiver.

Seminaret åpnet med Steven Pushparajah K, deretter Francin Anoj ledet hele seminaret. Sutharsan Nadarajah, Ilankgo Balasingam, Harrshinny Vallipuram, og Anchana Balasinham holdte en keynote-presentasjon innen innovasjon og nyskapning, som delte innsikt om de nyeste trendene og fremtidige mulighetene innen teknologi, bærekraft og forretningsutvikling. Dette satte scenen for en dag fylt med inspirerende diskusjoner og læring.

Seminaret inneholdt også presentasjoner med Vinoth Vinaya, Kokulan Ratnasingam, og Maiuran Loganathan som er suksessrike gründere og entreprenører, de tre delte sine erfaringer og råd om hvordan man kan navigere utfordringene ved å bringe nye ideer til markedet. Disse diskusjonene ga deltakerne verdifull innsikt i de praktiske aspektene av innovasjon, fra idéutvikling til kommersialisering.

En annen viktig del av seminaret var nettverksmulighetene. Deltakerne fikk rikelig med tid til å knytte kontakter, utveksle ideer og bygge relasjoner med andre innovatører og entreprenører. Dette nettverket av likesinnede individer er ofte en avgjørende faktor for å fremme fremtidig samarbeid og innovasjon.

Det som virkelig gjorde seminaret vellykket, var kombinasjonen av teori og erfaringer, inspirerende foredrag og spørsmål og svar, samt den sterke fokuseringen på samarbeid og erfaringsutveksling. Deltakerne gikk derfra med en fornyet følelse av inspirasjon og en rekke praktiske verktøy og metoder for å iverksette innovasjon og nyskapning i sine egne prosjekter og organisasjoner.

Dette seminaret om innovasjon og nyskapning en suksess fordi det klarte å skape en plattform hvor deltakere kunne utforske nye ideer, lære av hverandre, og finne inspirasjon til å drive frem innovasjon i sine respektive felt. TRVS har også dannet en rådgivningsgruppe for å hjelpe de som trenger hjelp innen innovasjon og nyskapning.